Vuurwerk sluit Tilburgse kermis af

Zondag 29 juli 2012 wordt de laatste dag van de Tilburgse Kermis net als voorgaande jaren afgesloten met een groots vuurwerk boven de Piushaven: tussen 22.00 en 23.00 uur spettert het vuurwerk de lucht in (2013: klik hier). Om 21.30 uur vertrekt traditioneel een begrafenisstoet met muzikale ondersteuning vanaf de Heuvelkerk. De kermis is zaterdag te bezoeken tot 02.00 uur en zondag van 13.00 tot 01.00 uur.

Zaterdagavond is de Hollandse avond, met tot 02.00 uur optredens op het Pieter Vreededeplein van van onder meer Stef Ekkkel, Grad Damen en Rob Ronalds. De kermis stond in Tilburg sinds 20 juli. En is al jaren de grootste kermis van de Benelux. Een van de hoogtepunten was Roze Maandag: de altijd wat stille kermisdag is uitgegroeid tot een belangrijk homo integratiefeest en is sinds een paar jaar één van de grootste publiekstrekkers van het land.

Lees ook:Vuurwerk ‘begraaft’ Tilburgse kermis
Lees ook:Vuurwerk sluit Tilburgse kermis af
Lees ook:Tilburgse kermis 2011
Lees ook:Tilburgse Kermis 2012
Lees ook:‘Begrafenis’ van de Tilburgse kermis en vuurwerk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>