Kerstcircus Ahoy 2011

Net als in andere grote steden is er rond de kerstdagen ook in Rotterdam een jaarlijks terugkerend circus: Kerstcircus Ahoy, van vrijdag 23 december tot en met donderdag 5 januari 2012 (2012: klik hier). De 41e editie in het sfeervolle Ahoy Theater biedt opnieuw een gevarieerd cursusprogramma voor het hele gezin.

‘Het oudste en langstlopende kerstcircus van Nederland’, aldus de website, biedt ‘spectaculaire topacrobaten, vrolijke clowns en adembenemende circusacts van internationale allure.’ Er zijn dagelijks twee voorstellingen van tweeënhalf uur, die om 12.00 en om 16.15 uur beginnen. Op oudejaar is er geen voorstelling en op nieuwjaarsdag om 15.00 uur.

Lees ook:Kerstcircus Ahoy 2012
Lees ook:Kerstcircus Ahoy bestaat 40 jaar
Lees ook:Kerstcircus Ahoy Rotterdam
Lees ook:Kerstcircus Ahoy Rotterdam en in IJsselhallen Zwolle
Lees ook:Disney on Ice in Ahoy Rotterdam

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kerstcircus Ahoy 2011

  1. Bezoeker 2e kerstdag 2e voorstelling

    Ik vond het circus een beetje tegenvallen. Na een matige start trekt het aan, maar er worden veel fouten gemaakt. Het is eigenlijk niet wat ik verwacht van een kerstcirucus. Iets wat toch van een betere kwaliteit behoort te zijn dan een regulier circus.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>