Chocoladefestival Zutphen 2010

Zondag 19 september 2010 vindt voor de achtste keer het Chocoladefestival Zutphen plaats (editie 2013: klik hier), met chocolade in al haar vormen en maten: ‘een evenement dat de echte chocoladeliefhebber niet mag missen’, meldt de aankondiging. Het festival opent om 12.15 uur in de Lange Hofstraat en duurt tot 17.00 uur.

 

Bonbonatelier Janson doet voor de derde keer een poging doen om de langste bonbon ter wereld te maken, om daarmee in het Guiness Book of Records terecht te komen. Ook andere straten in het historische centrum van Zutphen staan helemaal in het teken van het snoepgoed, met onder meer koken met chocola, mode met chocola, bakken van chocolade broodjes, demonstraties met chocola, proeverijen, body paint met en kunstwerken van chocola, terrassen en verkoopkramen. Daarnaast zijn er literaire activiteiten met het snoepgoed als thema, rondvaarten met de fluisterboot, wijnproeven, living artists en koffiedemonstraties. De chocolade huisband zorgt voor muzikaal vertier en er is kindervertier Rondom de Fontein. Huub Janson heeft sinds 1997 een bonbonatelier in de Korte Hofstraat en is initiatiefnemer van het festival.

Lees ook:Chocoladefestival Zutphen 2011
Lees ook:Chocoladefestival in Zutphen
Lees ook:Zondag 24 september: Chocoladefestival Zutphen
Lees ook:Chocoladefestival Zutphen
Lees ook:Chocoladefestival Zutphen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>