Vuurwerkshow bij kermis Vlissingen

Donderdag 22 juli 2010 spettert net als voorgaande jaren vanaf 22.30 uur een spectaculair vuurwerk over de Westerschelde bij Vlissingen. In de havenstad staat tot en met zondag 25 juli 2010 de jaarlijkse kermis: met 43 attracties één van de grootste van Zeeland, met jaarlijks zo’n 100.000 bezoekers op afkomen. Dit jaar staat de kermis in het teken van Italië.

 

Traditiegetrouw jaar is het de laatste dag familiedag, met allerlei extra kindervertier en vindt er donderdag 22 juli het jaarlijkse vuurwerkspektakel plaats op de Westerschelde. Na het vuurwerk zijn de terrassen tot 24.00 uur open. Na het succes van vorig jaar vindt zaterdag 24 juli de tweede editie van  Picknick in het Park plaats in stadspark Scheldekwartier, met van 12.00 tot 15.00 uur de langste picknicktafel van Zeeland, live muziek en kinderactiviteiten.

Lees ook:Vlissingen Stadsfeesten
Lees ook:Tilburgse Kermis – de grootste van de Benelux
Lees ook:Festival Onderstroom Vlissingen
Lees ook:Visserijdagen Bruinisse 2012
Lees ook:Boerebrulloft en Friese Ballonfeesten Joure

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>