Culinair genieten bij ‘Smaak van Zeeland’

Dit weekend is het voor de tiende keer culinair genieten geblazen op zijn Zeeuws in Middelburg, tijdens de ‘Smaak van Zeeland‘ van vrijdag 19 tot en met zondag 21 juni 2009. De locatie is de intieme jachthaven van Middelburg. Meer dan 13 Zeeuwse restaurants, het culinaire Gilde Zeeland, ROC West Brabant, ROC Zeeland en het Pontes College Goes zorgen voor een aangenaam verblijf, met optredens van bekende en minder bekende (Zeeuwse) artiesten.

 

Tijdens deze dagen kan iedereen meedoen aan een kookwedstrijd, behalve professionele koks. Uit de ingezonden recepten kiest een jury vier finalisten. Op vrijdagmiddag mogen zij tijdens de opening hun gerecht koken op het kookpodium van de Smaek. Het evenement vindt plaats op de hoek van de Kinderdijk/Maisbaai bij de Docxkersbrug: op de kade en op een ponton. Vrijdag van 17.00 tot 22.00, zaterdag van 12.00 tot 22.00 en zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Reserveren is niet mogelijk. Vroeg komen verhoogt de kans op een zitplaats helpt, maar het wachten erop kan worden veraangenaamd in de champagnebar.

Lees ook:Schranzen in Middelburg: ‘Smaek van Zeêland’
Lees ook:International Jazzfestival Middelburg
Lees ook:Zeeland Nazomerfestival
Lees ook:International Jazz Festival Middelburg 2015
Lees ook:Koningin ook op 29 mei in Middelburg

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Culinair genieten bij ‘Smaak van Zeeland’

  1. Pingback: Schranzen in Middelburg: ‘Smaek van Zeêland’ | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>