Paardenmarkt Ameide beleeft 335e editie

IMG_20160516_131339Woensdag 10 tot en met zaterdag 13 oktober 2012 beleeft Ameide (een dorp aan de zuidelijke oever van de Lek, onder Lopik) de 355e editie van de jaarlijkse paardenmarkt. Al eeuwenlang is Ameide iedere tweede donderdag in oktober het domein van de Termeise Paardenmarkt, met naast markt een uitgebreid randprogramma met sport en demonstraties.

 

 

Woensdag begint met kermis, de kindermarkt en een mendemonstratie. Donderdag staat naast de paardenmarkt net als ieder jaar ook de warenmarkt op het programma, met meer dan honderd kramen. Op de paardenmarkt worden paarden en pony’s in tien verschillende categorieën gekeurd. Verder is er een showprogramma waarin alle facetten van de paardensport aan bod komen, een tuigpaarden show, een oud-Hollandse ringrijderij en het kampioenschap Koekslaan.

Lees ook:Zuidlaarder Voorjaarsmarkt 2010
Lees ook:Zuidlaarder Voorjaarsmarkt
Lees ook:PAARD 2012 in Hardenberg
Lees ook:Rodermarkt Feestweek
Lees ook:Jaarlijkse Paardenmarkt Elst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>