Markt Twello de beste: ‘voortreffelijk verzorgd’

Twello heeft de beste markt van Nederland: dat maakte de Centrale vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH) tijdens de Mercado vakbeurs voor het marktwezen in de Ahoy bekend. De branchevereniging CVAH kiest ieder jaar de beste markt; dit keer voor de 16e keer. Vorig jaar was dat de Dappermarkt in Amsterdam; die werd dit jaar tweede. De weekmarkt in Twello, een paar kilometer ten westen van Deventer, heeft de afgelopen jaren volgens de organisatie ‘goed aan de weg getimmerd’.

Volgens de jury ‘hangt op de markt een goede sfeer en is het contact tussen kooplieden en gemeente goed.’ De jury let ook op zaken als het aantal hoekplaatsen, stroomvoorziening, bewaking, netheid en kwaliteit. De markt in Twello was volgens de jury ‘voortreffelijk verzorgd’. Daarnaast was de jury gecharmeerd van het gratis parkeren en de openbare toiletten.  De markten van Apeldoorn, Woerden en Etten-Leur werden derde, vierde en vijfde.

Lees ook:De beste cafés van Nederland
Lees ook:Weert groenste regio ter wereld
Lees ook:Kwaliteit oliebollen wordt beter
Lees ook:Delft Ceramica
Lees ook:Rotterdam beste festivalstad ter wereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>