Explosie in restaurant Putten

Zaterdagavond 30 oktober zijn bij een explosie in restaurant Steakhouse T-Rex in de Dorpsstraat in Putten tien mensen gewond geraakt. Dat meldde de politie van Noord –en Oost-Gelderland. De slachtoffers hebben allen brandwonden. Vijf van hen konden dezelfde avond naar huis, de rest moest in het Ziekenhuis St. Jansdal in Harderwijk blijven. Een van hen ligt op de intensive care, maar niemand verkeert in levensgevaar. De ontploffing vond rond 21.00 uur plaats tijdens het steengrillen.

 

Een gasbus onder de steengril veroorzaakte een steekvlam en verwondde de gasten rond de tafel. Er brak geen brand uit en de explosie beperkte zich tot die tafel. De politie is bezig met sporenonderzoek, om de oorzaak van de brand te achterhalen. Op een later tijdstip zal ook de arbeidsinspectie zich ermee bezighouden. Ziekenhuis St. Jansdal hield zondagochtend een bijeenkomst voor slachtoffers en gewonden.

Lees ook:Nunspeet: vier gewonden na explosie in vakantiewoning
Lees ook:Drachten: zes appartementen ingestort na explosie
Lees ook:Ontploffing plezierboot in Gouda: man uit Hengelo komt om
Lees ook:Eetkraam ontploft op Gentse Feesten
Lees ook:Zwaargewonde bij explosie in flat in Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>