Nationale Carrièrebeurs 2009 in de RAI

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart 2009 vindt de Nationale Carrièrebeurs plaats in de RAI in Amsterdam: ‘het grootste carrière-evenement van Nederland met de beste werkgevers’, meldt de site van de RAI (editie 2012: klik hier). De beurs is bedoeld voor studenten, starters en young professionals met een economische, technische of juridische achtergrond.

Zij kunnen op de beurs kennismaken met de beste werkgevers van Nederland en deelnemen aan workshops tijdens de diverse branchecongressen. Die bieden per branche een uitgebreid programma met vakgerichte en bedrijfspresentaties. De congressen zijn gericht op studenten met een relevante opleiding op hbo -of wo-niveau en personen met werkervaring binnen de betreffende branche. In de workshop ‘Road to Success’ vertellen CEO’s en Young Professionals over hun carrière en beroeps -en studiekeuzes. De beurs richt zich op (bijna) afgestudeerde studenten aan één van de volgende opleidingen: MBO techniek, HBO en WO techniek, exact, informatica, HBO en WO economie, WO juridisch. Voor bezoekers die tot deze doelgroep behoren, is de toegang gratis na registratie: dat kan online. De openingstijden zijn op beide dagen 9.30 tot 17.30 uur.

Lees ook:Nationale Carrièrebeurs 2010 in de RAI
Lees ook:Nationale Carrièrebeurs in de RAI
Lees ook:Nationale Carrièrebeurs 2012 in de RAI
Lees ook:Nationale Carrièrebeurs 2011 in de RAI
Lees ook:Nederlandse Carrièredagen 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>