Bouw & ICT in Jaarbeurs Utrecht

Parallel aan de Bouwbeurs van maandag 9 tot en met zaterdag 14 februari 2009 in de Jaarbeurs in Utrecht, vindt Bouw & ICT plaats: van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 februari (editie 2011: klik hier). Deze vakbeurs is primair voor managers uit de bouwsector, in tweede instantie voor IT managers en professionals. Architecten, ingenieurs, adviesbureaus, aannemers, installateurs, gebouwbeheerders, projectinrichters, projectontwikkelaars en woningcorporaties. De toegang is gratis op uitnodiging van een exposant of via voorregistratie.

Naast circa 75 exposanten zijn er allerlei aanvullende activiteiten, zoals de Thema Tours door Syntens, de uitreiking van de Digitale Aannemer 2009 (die Bouwend Nederland woensdag uitreikt), seminars (Bouwend Nederland, NetwIT en H&H Consultants) en een Verdieping (NeVaP). Een van de hoofdthema’s is: ‘Integratie in de bouwkolom‘, dat het centrum voor Innovatie in de Bouw (CIB) uitgebreid zal uitlichten tijdens een Lezingenprogramma en in de Integratie Lounge. Het CIB presenteert zich voor het eerst op Bouw & ICT. Volgens projectmanager Audry Wilschut is ‘investeren in ICT een uitstekend wapen tegen economische tegenwind.’ Hij verwacht dan ook veel bezoekers op de vakbeurs. De vakbeurs is dagelijks van 9.30 tot 17.30 uur te bezoeken. Een toegangsbadge voor Bouw & ICT biedt ook gratis toegang tot de Internationale Bouwbeurs 2009.

Lees ook:Internationale Bouwbeurs 2011 Utrecht
Lees ook:Bouwbeurs 2009 in Utrechtse Jaarbeurs
Lees ook:Bouwbeurs Zuid-Nederland
Lees ook:BouwRAI 2008: Innovatie als rode draad
Lees ook:Afbouwexpo & Materiaal Xperience Den Bosch

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bouw & ICT in Jaarbeurs Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>