Treinverkeer Zwolle-Amersfoort lamgelegd

Tussen Amersfoort en Zwolle rijden tot dinsdagmiddag geen treinen. Dat meldt Spoorbeheer ProRail. Vanmiddag ramde een vrachtwagen in Ermelo de bovenleiding van het spoor.  Het treinverkeer tussen Zwolle en Amersfoort ligt sinds vanmiddag vier uur plat. De lijn Amersfoort-Zwolle is de belangrijkste treinverbinding tussen de Randstad en het Noorden.

Laatste Update: het treinverkeer tussen Amersfoort en Zwolle is dinsdag 19 augustus om 16.00 uur weer op gang gekomen. De herstelwerkzaamheden hebben een heel etmaal geduurd.

De vrachtwagenchauffeur was vergeten zijn kraan naar beneden te halen voordat hij de spoorwegovergang passeerde. Het treinverkeer ligt in beide richtingen plat. De NS raadt reizigers aan om te rijden via Deventer. De stoptreinen rijden nog wel, maar Harderwijk, Ermelo en Putten zijn momenteel niet per trein bereikbaar. De NS zet bussen in tussen Nijkerk en Nunspeet.

Lees ook:Trein ontspoord na aanrijding in Teuge – treinverkeer gestremd
Lees ook:Treinverkeer Zwolle ligt plat door stroomstoring
Lees ook:Twee doden bij oldtimerrally Olst
Lees ook:Treinverkeer rond Tilburg nog steeds ontregeld
Lees ook:Amsterdam onbereikbaar per trein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>