Kleuter verdwijnt in bagagekelder Schiphol

IncheckenOpnieuw een bericht waar Schiphol niet blij mee kan of mag zijn; hoe grappig het voorval misschien ook lijkt. Op Schiphol verdween afgelopen donderdag een kleuter in de bagagekelder. Het vijfjarige jongetje ontsnapte aan de aandacht van zijn ouders bij de incheckbalie in de vertrekhal, klom op de lopende band en verdween in de bagagekelder. Hoe hij ongezien over de weegschaal op de lopende band kon komen, is op zijn zachtst gezegd vreemd, met al die vakantiedrukte bij de balies.

Toen zijn moeder zoonlief zag, wilde ze ingrijpen, maar ook zij rolde via de band via het gat in de bagagekelder, samen met een omstander die een handje wilde helpen.  Alerte reizigers drukten daarop op de noodknop. Waarom omstanders dat moeten doen en het dienstdoende personeel kennelijk niet alert en adequaat kan reageren, is óók vreemd. De marechaussee hielp het drietal weer naar boven. Ze maken het verder goed.

Zie ook 'vakantiegangers gedupeerd'.

Lees ook:Grote brand in Alpen aan de Rijn
Lees ook:NS begint met anonieme ov-kaart
Lees ook:Geen treinen tussen Amsterdam, Almere en Amersfoort
Lees ook:Treinverkeer bij Utrecht ernstig ontregeld
Lees ook:Vliegtuigbom legt deel Schiphol plat

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kleuter verdwijnt in bagagekelder Schiphol

  1. bart drenth

    Personeel moet op koffers en tickets letten, ouders op hun kinderen.
    Altijd maar anderen beschuldigen is makkelijk maar ouders zijn soms wel erg nonchalant maar ho wee als er iets gebeurd.Altijd de schuld van een ander, en zeg er maar niets van anders krijg je nog een klap op je “kanis”.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>