Sp!ts Careerevent in de Jaarbeurs

Speciaal voor HBO –en WO studenten, starters en young professionals vindt op vrijdag 22 en zaterdag 23 februari van 10.00 tot 17.00 uur in de Jaarbeurs in Utrecht Het ‘Sp!ts Careerevent’ plaats (2012: klik hier). In het Asessementcenter leren starters in rollenspellen en workshops ‘Onderhandelen’ om zichzelf goed te presenteren. Jort Kelder, Humberto Tan en Emile Ratelband houden presentaties en lezingen. Het ‘Techno!plein’ presenteert banen in de wereld van de techniek en ITC. 

In samenwerking met Stageplaza (de grootste stagebank van Nederland) wordt het ‘Nationale Stage Evenement’ opgezet voor mensen die op zoek zijn naar stageplekken. Bezoekers kunnen in rondetafelgesprekken kennis maken met het bedrijfsleven. Speciaal voor hoog opgeleide multiculturele jongeren is er een eigen netwerk: Young Global People, die het ‘YGP Diversity Square’ organiseert: een plek waar ze het bedrijfsleven kunnen ontmoeten. Deelnemers kunnen zich gratis aanmelden op de site van Sp!ts. Ook de YGP organiseert meerdere workshops. Gelijktijdig met deze beurs vindt ook in de Jaarbeurs de Sp!ts Masterbeurs plaats.

Lees ook:Sp!ts Careerevent 2009
Lees ook:Careerevent en Masterbeurs in Utrecht
Lees ook:Masterbeurs en Careerevent in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Nederlandse Carrièredagen 2010
Lees ook:Nationale Carrièrebeurs in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>