Gratis met de trein met Boekenweekgeschenk op zak

Zondag 18 maart 2012 kan iedereen gratis reizen in alle binnenlandse treinen (2e klas) op vertoon van het Boekenweekgeschenk (2014: klik hier). De Nederlandse Spoorwegen is hoofdsponsor van de Boekenweek, die van woensdag 14 tot en met zaterdag 24 maart 2012 voor de 77e keer plaatsvindt. Thema dit jaar is ‘Vriendschap en andere ongemakken’. De Vlaamse schrijver Tom Lanoye schreef het Boekenweekgeschenk ‘Heldere hemel’, gratis bij aankoop van tenminste € 12,50 aan Nederlandstalige boeken.

Het Boekenweekgeschenk geldt als geldig treinkaartje op alle treinen van NS, binnenlandse treinen van NS Highspeed, Arriva, Connexxion, Syntus en Veolia, maar niet in de Thalys. Zondag 18 maart ontmoeten literatuur en muziek elkaar in het kader van de Boekenweek: tijdens NS Vrienden in Concert, vanaf 13.30 uur op het station Leiden Centraal. Tom Lanoye, Nico Dijkshoorn, Arthus Japin en Sarah Kroos ontmoeten Edsilia Rombley en Berget Lewis. Kluun, Hans en Candy Dulfer.

Lees ook:Zondag 20 maart: gratis met de trein met je Boekenweekgeschenk
Lees ook:Zondag 16 maart gratis met de trein met Boekenweekgeschenk
Lees ook:Gratis met de trein met het boekenweekgeschenk
Lees ook:Zondag 15 maart: gratis de trein in met je boekenweekgeschenk
Lees ook:Zondag 2 april: gratis in de trein met Boekenweekgeschenk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>