Mochten de oranjevrouwen de finale van het EK winnen, dan volgt de huldiging in Utrecht

Als de Oranjevrouwen zondag de finale van het EK Vrouwenvoetbal winnen, volgt de dag erop de huldiging in Utrecht. Niet zoals bij de mannen een uitzinnige tocht door de Amsterdamse grachten, maar in Park Lepelenburg in Utrecht, op maandag 7 augustus tussen 18.00 en 20.30 uur. Dat heeft burgemeester Jan van Zanen de Utrechtse gemeenteraad laten weten.

De KNVB kiest voor deze locatie – waar twee jaar geleden de ploegen presentatie van de Tour was – ‘vanwege de prachtige start van het toernooi. De openingswedstrijd Nederland – Noorwegen was op 16 juli in stadion de Galgenwaard in Utrecht.

Lees ook:Oranjeleeuwinnen Europees kampioen: maandag huldiging in Utrecht
Lees ook:EK Vrouwenvoetbal van start in Utrecht
Lees ook:Zondag 10 juli: Open Dag FC Utrecht
Lees ook:Kinderen gratis naar inhaalwedstrijd Ajax-AZ
Lees ook:Koning opent Europese Jeugd Olympische Spelen in Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>