IJsbaan Museumplein: Ice*Amsterdam – t/m 5 februari

It giet oan op het Museumplein:  Ice*Amsterdam zet de traditie van meer dan 120 jaar ijs op het plein net als vorig jaar en opende op zaterdag 19 november. Zondag gooide de eerste herfststorm van het jaar roet in het eten, maar afgezien van deze ‘valse start’ kan iedereen weer drie maanden ijspret op het Museumplein verwachten. Tot en met 5 februari kunnen sportievelingen terecht op een schaatsbaan van 1500 m2. Een replica van de Magere Brug zorgt ervoor dat iedere bezoeker zich even waant op het bevroren ijs van de Amsterdamse grachten.

In 2013 opende Ice*Amsterdam voor het eerst haar deuren. Een jaar later telde Ice*Amsterdam ruim 60.000 bezoekers en is daarmee niet meer weg te denken van het Museumplein. Tickets en tijden: klik hier. Naast de schaatsbaan beschikt Ice*Amsterdam over een schaatsterras met een buitenbar van Brasserie Ice*Amsterdam, een brasserie in authentieke kerstsfeer met een gevarieerd aanbod van warme en koude dranken, kaasfondue, bittergarnituren en winterse gerechten. Naast vrij schaatsen biedt Stichting Ice*Amsterdam ook schaatslessen, ijshockey, kunstschaatsen, curling en ijssculpturen maken. Van 17 tot en met 30 december staat ook Ice*Village Amsterdam op het Museumplein, een shopping walhalla met winterchalets.
-

Lees ook:Ice*Amsterdam op het Museumplein
Lees ook:Ice*Amsterdam zet de traditie van meer dan 120 jaar ijs op het Museumplein voort
Lees ook:Ice*Amsterdam vanaf 22 november terug op Museumplein
Lees ook:Ice*Amsterdam, schaatsbaan Museumplein blijft langer open
Lees ook:Volg de schaatssporen van Jaap Eden op het Museumplein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>