Vrijdag 15/9: nationale actiedag voor Sint-Maarten

Vrijdag 15 september is er een nationale actiedag om geld in te zamelen voor het door orkaan Irma zwaar getroffen Sint-Maarten. Dat heeft de NPO bekendgemaakt na overleg met het Rode Kruis. NPO Radio 2 besteedt vanaf 06.00 uur de hele dag in alle uitzendingen aandacht aan de actie/ Op televisie zendt NPO 1 de hele dag updates uit en is er ‘s avonds een speciale actie vanuit Beeld en Geluid in Hilversum.

Aan het eind van de avond maakt presentator Art Rooijakkers de totale opbrengst bekend. Ook RTL en SBS besteden de komende week uitgebreid aandacht aan de actie ‘Nederland helpt Sint-Maarten van Giro 5125. Het Rode Kruis wil met het ingezamelde geld voedsel en onderdak kopen voor de mensen die op Sint-Maarten zijn getroffen door de orkaan.

Lees ook:Nederlandse Rode Kruis opent giro 6868 voor Japan
Lees ook:Meters voor Mama’s – stedenestafette voor 3FM Serious Request
Lees ook:Sint Maarten stadsevenement in Utrecht
Lees ook:Serious Request zamelt dit jaar in voor strijd tegen diarree
Lees ook:Dj’s Giel, Coen en Paul in Glazen Huis Leewarden voor Serious Request

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>