Weekend van de Rollende Keukens op Westergasterrein Amsterdam

Woensdag 24 mei, op de avond voor Hemelvaartsdag, begint op het park rondom de Amsterdamse Westergasfabriek  de achtste editie van het Weekend van de Rollende Keukens. Tot en met zondag 28 mei vormen tientallen foodtrucks één groot openluchtrestaurant, met gastronomische vreetkarren, excentrieke culinaire wagens, bbq-campers en rollende keukenprinsessen.

Woensdag zijn de verrichtingen van Ajax tijdens de finale tegen Manchester United op acht grote schermen te volgen. De toegang tot het terrein is gratis, de hapjes en drankjes zijn ‘verleidelijk doch betaalbaar’, belooft de aankondiging. De keukens zijn alle dagen open van 13.00 tot 23.00 uur. Het is niet aan te raden met de auto te komen: parkeren in de buurt is bijna niet te doen. Naast lekker eten en drinken is er muzikaal vertier.

Lees ook:Weekend van de Rollende Keukens Westergasfabriek Amsterdam
Lees ook:Weekend van de Rollende Keukens 2015 Westergasfabriek Amsterdam
Lees ook:Buiten eten met Pinksteren: Rollende Keukens, Lepeltje Lepeltje en Food Truck Festival TREK
Lees ook:Weekend van de Rollende Keukens in Amsterdam
Lees ook:Het Weekend van de Rollende Keukens 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>