Tattoo Conventie en Erotiek aan de Maas in MECC Maastricht

De Tattoo Conventie – voluit de Tattoo, Body Art en Street Art Conventie – wordt dit jaar voor de tweede maal wordt gehouden in het MECC in Maastricht op zaterdag 28 en zondag 29 maart (2016: klik hier). Na het succes van de eerste editie mag een tweede niet uitblijven: dé tattoo beurs van het zuiden in MECC met tattoo artiesten uit binnen- en buitenland (bron: persbericht).

Bezoekers kunnen zich laten tatoeëren, de kunst van het tatoeëren bewonderen, shoppen en slenteren langs kleurrijke stands met kleding, piercing, sieraden en meer. De Grimeshop geeft bodypaint demonstraties en voorziet bezoekers van fraaie lichaamsschilderingen. Creativiteit, innovatie en metaalafval komen samen in het artwork van Steampunk Art en Barbershop De Snorrensalon is aanwezig met zijn meesterbarbiers, voor retro haircuts en old school shaves. Ook op deze conventie: De Tattoo Preservation Service, die volgens een zorgvuldige wetenschappelijke methode getatoeëerde huid preserveert na de dood. Op deze manier verandert uw tattoo in een kunstwerk dat voor altijd blijft.

Religieuze organisatie ‘De Kracht van de Veilige Naald’ is aanwezig om de acceptatie van tattoos te promoten en tatoeëert geheel gratis het symbool van het oudste geloof van de wereld – het Tatooisme – bij een ieder die dat wil. Op het podium zijn live muziek, optredens van Burlesque showgirl Xara von den Vielenregen en tattoo-wedstrijden te zien. Dit jaar is er een bijzondere primeur: Tegelijkertijd met de Tattoo Conventie opent vrijdagavond 18.00 uur de erotische beurs Erotiek aan de Maas 2015 plaats in de aangrenzende hal in het MECC. Een bezoek aan beide beurzen is te combineren door het kopen van een combinatiedagkaart.

Met uitzondering van een aantal shows is de Tattoo Conventie kindvriendelijk (voor Erotiek aan de Maas geldt een minimum leeftijd van 18 jaar). De locatie is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De deuren staan open zaterdag van 11.00 tot 22.00 en zondag van 11.00 – 20.00 uur. Entree: dagkaart: 15,- euro. Kinderen t/m 11 jaar gratis toegang – één kind per volwassene en onder eigen toezicht. Een combinatiedagkaart Tattoo Conventie en Erotiek aan de Maas kost 25,- euro. (de minimum leeftijd voor toegang tot Erotiek aan de Maas is 18 jaar).

Lees ook:Tattoo Conventie 2016 in MECC Maastricht
Lees ook:Amsterdam Tattoo Convention 2016 in de RAI
Lees ook:Tattoo, Art & Street Art Convention Amsterdam in de RAI
Lees ook:Tattoo, Art en Street Art Conventie Maastricht 2014
Lees ook:Tattoo, Art en Street Conventie Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>