Flower Parade Rijnsburg 2012

Zaterdag 11 augustus 2012 vindt de 67e editie plaats van de Flower Parade Rijnsburg (2014: klik hier). Thema dit jaar is: ‘Ik hou van …’ Praalwagens en auto’s met bloemen, muziek en ruim duizend figuranten trekken door Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk. Staat in het voorjaar het Bloemencorso op de agenda, iedere zomer kent deze regio, van oudsher een bloemengebied, ook een bloemencorso, omgedoopt in Flower Parade. De parade is op zaterdag, aan het begin van de Rijnsburgse feestweek. De opening is op vrijdag 10 augustus om 16.30 uur. Vanaf 18.45 uur is het publiek gratis welkom in Bloemenveiling FloraHolland voor de Flower Parade Show.

Daar staan alle praalwagens opgesteld en wordt het publiek getrakteerd op een avondvullend programma, met als hoogtepunt een optreden van Ben Cramer. Zaterdag vertrekt de Flower Parade om 13.00 uur vanaf de bloemenveiling en trekt door Rijnsburg, Katwijk (binnenkomst vanaf 14.00 uur) en Noordwijk (binnenkomst vanaf 18.30 uur). De parade arriveert rond 19.15 uur op de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk aan zee. Daar kan het publiek de praalwagens de hele zondag komen bewonderen.

Lees ook:Flower Parade 2013 Rijnsburg
Lees ook:Flower Parade 2013 in Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk
Lees ook:Bloemencorso trekt door Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk
Lees ook:Flower Parade 2014 Rijnsburg, Noordwijk en Katwijk
Lees ook:Zaterdag 13 augustus: Flower Parade Rijnsburg 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>