Julidans 2017 in Amsterdam

Dinsdag 4 tot en met zaterdag 15 juli presenteert de Stadsschouwburg Amsterdam Julidans, een international festival voor hedendaagse dans. Het dansfestival vindt  plaats op meerdere podia: Stadsschouwburg, de Melkweg, Theater Bellevue, Openluchttheater Vondelpark, Podium Mozaïek en het Bijlmer Parktheater.

Het festival biedt een palet van hedendaagse dans: ‘de grote meesters en de enfants terribles’ van de hedendaagse dans. Naast voorstellingen is er een randprogramma voor publiek en professionals, met workshops, nagesprekken en ontmoetingen met choreografen. Programma en tickets: zie website.

Lees ook:Julidans 2013 in Amsterdam
Lees ook:Julidans 2012 Amsterdam
Lees ook:Tot en met zaterdag 28 mei: SPRING Performing Arts Festival in Utrecht
Lees ook:Springdance 2009 in Utrecht
Lees ook:Springdance Utrecht 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>