Amsterdam Art Weekend 2014

@Erik Feenstra

Donderdag 27 tot en met zondag 30 november staat de derde editie van het Amsterdam Art Weekend op het programma (2015: klik hier). Biedt de kunstbeurs PAN in de RAI tot en met zondag kunst uit alle tijden, dit weekend kunnen liefhebbers van hedendaagse kunst hun hart ophalen en openen circa dertig galeries hun deuren en tonen werk van aanstormend jong talent.

Zie ook: Amsterdam Light Festival

Kunstwerkplaatsen, musea en instituten verzorgen videokunst, performances, debatten en tentoonstellingen. Kunstinstellingen als het Stedelijk Museum, Filminstituut EYE en Foam Photography maken ook deel uit van het evenement.  De deelnemende galeries zijn donderdag open van 18.00 tot 21.00 uur, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 20.00 uur, zondag tot 18.00 uur. De Rijksacademie houdt zaterdag en zondag van 11.00 tot 19.00 uur open huis: RijksacademieOPEN.

Lees ook:Amsterdam Art Weekend
Lees ook:Prins Constantijn opent Amsterdam Art Weekend en RijksacademieOPEN
Lees ook:Rotterdamse Museumnacht 2011
Lees ook:Marlene Dumas kunstenaar van het jaar 2015
Lees ook:Haarlemse Lente 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>