Sonic Acts Festival in Amsterdam

Donderdag 21 tot en met zondag 24 februari 2013 vindt in Amsterdam voor de 15e keer het Sonic Acts Festival plaats. Het festival waar kunst en wetenschap samenkomen, vindt plaats op verschillende locaties. Het programma omvat conferenties, concerten en tentoonstellingen. Thema dit keer is The Dark Universe: een zoektocht naar het onbekende.

‘Slechts 4 procent van het heelal om ons heen kennen we, aldus organisator Lucas van der Velden. ‘De rest is nog onbekend en donker.’ Zo staat Paradiso zaterdag in het teken van de kracht van kernenergie, met film, natuurkundigen, zang en harde dubstep-muziek. Zondag worden tijdens het slotconcert in de Vondelkerk geluiden die we normaal gesproken niet kunnen horen, omgezet in muziek die we wel kunnen horen. De locaties zijn het Muziekgebouw aan ’t IJ, Steim, OT301, de Vondelkerk, De Melkweg, het Stedelijk Museum. NASA, De Balie en Paradiso. Programma, tickets en verdere info: zie website.

Lees ook:Indiestad 2014 in Amsterdam
Lees ook:Amsterdam Indiestad
Lees ook:Sonic Acts Festival 2012 Amsterdam
Lees ook:Paradiso Korendagen 2014
Lees ook:5 Days Off festival in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>