Oktober – Maand van de Geschiedenis

Oktober is de Maand van de Geschiedenis, het grootste historische evenement van Nederland. ‘Wie zijn verleden kent, snapt meer van het heden’, is een gevleugelde uitspraak. Media, culturele, historische en toeristische instellingen slaan de handen ineen, met als bindend thema Geluk. Van gelukzoekers tot weldoeners, van Fortuna tot vrijheid.

Met tentoonstellingen, actuele talks, tours, festivals, verkiezingen, tv- en radioprogramma’s en boeken. Zaterdag 28 oktober is het Rijksmuseum is het toneel voor de Nacht van de Geschiedenis, de feestelijke afsluiting van de Maand van de Geschiedenis. In debatten, lezingen en interviews, met spraakmakende sprekers.

Lees ook:Oktober: maand van de Geschiedenis 2015
Lees ook:Oktober: Maand van de geschiedenis – thema ‘Grenzen’
Lees ook:Oktober – maand van de geschiedenis
Lees ook:Oktober: Maand van de Geschiedenis
Lees ook:Maand van de Geschiedenis 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>