Stripfeest Brussel: Comic Strip Festival

Vrijdag 1 tot en met zondag 3 september beleeft de Belgische hoofdstad de achtste editie van het Comic Strip Festival Stripfeest Brussel, het evenement voor stripfans. Deze editie is in een nieuw jasje gestoken. voor een deel in exclusieve locaties, maar nog altijd helemaal gratis. Zo neemt BOZAR, het Paleis voor Schone Kunsten, deel aan het feest, dat zich verder vooral afspeelt in het nabijgelegen Warandepark.

Guus Flater viert zijn 60e verjaardag en zal zich op het festival laten zien, zoals altijd zijn de grote uitgeverijen aanwezig met signeersessies met honderden auteurs, animaties voor de kleintjes, conferenties voor de groteren en uiteenlopende wedstrijden. Daarnaast zijn er ook tientallen onafhankelijke uitgevers. In BOZAR vinden conferenties, voorvertoningen van nieuwe films en nooit eerder vertoonde voorstellingen. Ook dit jaar trekken de Balloon’s Day Parade en de Strip-autorally op zondag door de straten van Brussel.

Lees ook:Katholieke Jongerendag Den Bosch
Lees ook:Uitmarkt 2011 Amsterdam
Lees ook:Tattoo, Art & Street Art Convention Amsterdam in de RAI
Lees ook:Amsterdam Dance Event 2013
Lees ook:Ut Haags Notûh Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>