Brussel chocoladestad: Chocolate Weeks & Salon du Chocolat

Van 1 tot en met 15 februari kunnen chocoladeliefhebbers hun hartje weer komen ophalen in Brussel. Voor de derde keer zet visit.brussels chocolade centraal tijdens de Chocolate weeks. Met een Chocolate pass in de hand kan de bezoeker bij meer dan 20 chocolatiers gaan proeven van hun heerlijkheden.  Daarnaast geeft de pass ook recht op korting bij de musea Belgian Chocolate Village et Choco-Story, waar de bezoeker alles over de geschiedenis van de chocolade te weten kan komen; en op hun aankopen bij enkele chocolatiers. n geniet hij daarnaast ook van kortingen in chocolademusea en op aankopen bij verschillende chocoladewinkels (bron: persbericht).

Met Sint-Valentijn in het verschiet en het Salon du Chocolat dat van 10 tot 12 februari weer neerstrijkt in Brussel is chocolade weer top of mind.  Salon du Chocolat. Meer dan 100 exposanten stellen hun heerlijke creaties voor, elke dag is er om 17.00 uur een spectaculaire modeshow met jurken van chocolade, gecreëerd door duo’s van modeontwerpers en chocolatiers. Daarnaast geeft de pass ook recht op korting bij de musea Belgian Chocolate Village et Choco-Story, waar de bezoeker alles over de geschiedenis van de chocolade te weten kan komen; en op hun aankopen bij enkele chocolatiers.

Wie zijn bezoek aan Brussel graag op voorhand voorbereidt, kan nu al voor 5,55 € de voucher voor de pass online aankopen op chocolatepass.brussels. De voucher kan vanaf 1 februari worden ingeruild in één van de kantoren van visit.brussels en geeft er een toegangsticket voor de experience.brussels-expo gratis bij. Vanaf 1 februari tot en met 15 februari is de pass voor 5,00 € ook rechtstreeks te koop bij de deelnemende chocolatiers en musea, in totaal 36 adressen verspreid over 8 Brussels gemeenten, en in de onthaalkantoren van visit.brussels.

De deelnemende chocolatiers zijn: Art de Praslin, Benoît Nihant, Bruyerre, Café-Tasse, Concept Chocolate, Corné Dynastie, Corné Port-Royal, Delacre, Galler, Godiva, Jérôme Grimonpon, L’Alchimie du Chocolat, Laurent Gerbaud,  Leonidas, Mary, Neuhaus, Passion Chocolat, Planète Chocolat, Vandenhende, Wittamer en Zaabär. Praktische info en voorverkoop: www.chocolatepass.brussels.

Lees ook:Nieuw chocolademuseum geopend in Brussel
Lees ook:Salon du Chocolat in Brussel
Lees ook:Zaterdag 25 oktober topdag voor chocoholics in Amsterdam
Lees ook:Chocoladefestival in Zutphen
Lees ook:Chocoa 2015 – chocolade in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>