Groot onderhoud aan bruggen en tunnels

De komende tien jaar wordt groot onderhoud verricht aan zo’n 80 bruggen, tunnels en sluizen in het hele land. Ze zijn toe aan versterking omdat het wegverkeer steeds zwaarder is geworden. Zo worden er in Zuid-Holland dertien grote bruggen en zeven tunnels aangepakt. 

Als eerste wordt de Wantijbrug bij Dordrecht aangepakt, vanaf halverwege 2019. Daarna komt de Van Brienenoordbrug bij Rotterdam aan de beurt. Rijkswaterstaat houdt er rekening mee dat de minister de komende tijd nog meer bruggen aanwijst voor renovatie.

Lees ook:Tunnels A73 voorlopig in weekend dicht
Lees ook:Tunnels Roermond eindelijk weer open
Lees ook:Rotterdam wil twee nieuwe bruggen over de Maas
Lees ook:Opening nieuwe geul van de Waal bij Nijmegen
Lees ook:Bruggenloop Rotterdam 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>