NS Stationslab op Amsterdam CS: 4 tot en met 8 oktober

Woensdag 4 tot en me zondag 8 oktober is op het Centraal Station van Amsterdam het NS Stationslab geopend: tussen 10.00 en 19.00 uur, naast Lil’ in de Amsterdamse IJ-hal. Wetenschapper Erik Scherder opent als een van de ambassadeurs van de Week van de Wetenschap het NS Stationslab.

In het hele land openen 250 musea, bedrijven, instituten, instellingen en universiteiten backstage hun deuren om bepaalde aandachtspunten naar vore te brengen. Met het Statioslab wil de NS haar kennis over wachten delen en vergroten. Studenten psychologie en geneeskunde onderzoeken in een pop-up laboratorium vijf dagen lang de wachtbeleving van treinreizigers en manieren om daar wat aan te kunnen doen.

Lees ook:Dinsdagochtend studentenactie in treinen ochtendspits
Lees ook:Kweken, brouwen, pissen en bouwen bij Bio Me
Lees ook:Bloemetje voor lange wachters in Leeuwarden
Lees ook:Brabantse wol terug op de kaart
Lees ook:Koningin Máxima opent museum Micropia bij Artis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>