AFFR 2017: Architectuur Film Festival Rotterdam

Woensdag 4 tot en met zondag 8 oktober vindt in Rotterdam de negende editie plaats van het Architectuur Film Festival Rotterdam (AFFR), een tweejaarlijks internationaal festival over architectuur anno nu en in de toekomst. Theater  Lantaren/Venster biedt ruim honderd internationale documentaires, speelfilms en korte films.

Het festival opent met de wereldpremière in Theater Rotterdam van een architectuurfilm over de eigengereide architect Freddy Mamani uit Bolivia. Daarna worden de films gedraaid in Lantaren/Venster. Verder zijn er debatten, talkshows en lezingen, waaronder het City for Sale Debate, het thema dit jaar.

Lees ook:Architectuur Film Festival 2015 in Rotterdam
Lees ook:Architectuur Film Festival Rotterdam
Lees ook:Avond van de Popcinema in Rotterdam
Lees ook:Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam
Lees ook:Rotterdam – 24 uur cultuur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>