Amsterdam: ringweg A10-West zes weken dicht voor groot onderhoud

De ringweg A10-West gaat vanaf maandag 24 juli  dicht voor groot onderhoud tussen de Basisweg (S102) en knooppunt Nieuwe Meer. Na zestien jaar is dit stuk van de ringweg ‘toe aan groot onderhoud’, aldus Rijkswaterstaat. ‘Na de werkzaamheden kan de weg weer jaren mee.’ 

Er wordt onder meer gewerkt aan de afvoer van regenwater vervanging van het asfalt op de hoofdrijbanen, op- en afritten en parallelbanen en vervanging van de matrixborden. Eerst gaat de buitenring drie weken dicht, dan volgt de binnenring, ook drie weken. Maandag 4 september is de A10 voor het begin van de spits weer volledig toegankelijk. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A5, A9, A4 en A10 Noord. De wegen onder en over de A10 blijven bereikbaar.

Lees ook:A20 bij Rotterdam weeklang dicht
Lees ook:Paleis Het Loo wegens groot onderhoud gesloten
Lees ook:NS moet tekort aan treinen zelf oplossen: ‘Het is hun probleem’
Lees ook:Paleis Het Loo vanaf 2018 drie jaar dicht voor verbouwing
Lees ook:Oude reactor Petten gaat dicht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>