Caravana in WTC Expo Leeuwarden

Donderdag 19 tot en met dinsdag 24 januari staat de 56e editie van Caravana in WTC Expo in Leeuwarden. Vorig jaar kwamen ruim 48.000 bezoekers uit heel Europa naar de Caravana, met meer dan 400 exposanten en 45.000 m2 expositieruimte de grootste kampeerbeurs van Nederland. Ieder jaar zorgen primeurs, tenten, accessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends voor een heerlijk dagje uit voor het hele gezin, voor avonturiers, techneuten en dromers.

Thema dit jaar is ‘proef de vrijheid’. De Caravana biedt ook dit jaar weer veel activiteiten en demonstraties. De stand verkiezing van het jaar is terug: op maandagavond wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens de exposantenborrel (alle standhouders doen automatisch mee). Daarnaast zijn er de verkiezing van de Caravan en Camper van het Jaar, het eerste handboek voor camperaars en is er op zaterdag- en zondagmiddag een kindershow. De deuren staan alle dagen open van 10.00 tot 18.00 uur, vrijdag tot 20.00 uur en op de slotdag tot 17.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Caravana 2015 in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Caravana 2014 in Leeuwarden
Lees ook:Caravana 2013 in Leeuwarden
Lees ook:Caravana: de caravanbeurs in Leeuwarden
Lees ook:Caravana 2012 in WTC Expo Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>