Publieksdagen Velsertunnel: zaterdag 7 en zondag 8 januari

Rijkswaterstaat organiseert op zaterdag 7 en zondag 8 januari twee publieksdagen, waarop iedereen van harte welkom is om de vernieuwde Velsertunnel gratis te komen bekijken. Voordat er dagelijks weer duizenden auto’s door de gerenoveerde tunnel rijden, kan het publiek er op hun gemak doorheen wandelen. De tunnel gaat 16 januari na een renovatie van driekwart jaar weer open voor het verkeer.

Zie ook: IJzel, code oranje in heel Nederland

Mensen van Rijkswaterstaat en de aannemers die de klus klaarden, zijn aanwezig om tekst en uitleg te geven bij de hoogtepunten van de renovatie, zoals de nieuwe ventilatie en de vijf nieuwe veilige ruimtes in het midden van de tunnel. De publieksdagen zijn gratis toegankelijk, maar inschrijven is ‘helaas niet meer mogelijk’, meldt Rijkswaterstaat: dat was verplicht gesteld.

Lees ook:Velsertunnel weer open voor verkeer
Lees ook:Modelspoorbeurs Rail 2012 bij Expo Houten
Lees ook:Gratis openbaar vervoer voor 65 plussers
Lees ook:Gewonden bij busongeluk IJ-tunnel Amsterdam
Lees ook:Minister Schultz opent A2-tunnel onder Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>