Verkeersinfarct Utrecht – Rijkswaterstaat: ‘stel reis uit’

Het verkeer in en om Utrecht is donderdagochtend volledig vastgelopen. De ANWB spreekt van een verkeersinfarct. De problemen begonnen ‘s morgens voeg door een ongeval op de A2 richting Amsterdam, even voorbij de Leidsche Rijntunnel bij Maarssen. Daarbij waren meerdere voertuigen betrokken. Het is niet duidelijk of er mensen gewond zijn geraakt.

Rijkswaterstaat raadt mensen die via Utrecht willen rijden aan om hun reis uit te stellen. Het bergen van de voertuigen en het schoonmaken van het wegdek  was rond 09.00 uur voltooid, maar op de A2 staat vanaf knooppunt Deil nog altijd een forse file. Omrijden heeft geen zin, want ook op de omleidingsfiles staat het verkeer vast. In de stad Utrecht kan het verkeer al de hele ochtend amper de stad in of uitkomen.

Lees ook:Verkeer rond Rotterdam muurvast
Lees ook:Vlaketunnel in A58 nog zeker week dicht
Lees ook:Mega stroomstoring Amsterdam – hele dag problemen met treinverkeer
Lees ook:Man rijdt veel te hard op A2 en veroorzaakt ernstig ongeluk met dode en zeven gewonden
Lees ook:Veel werkzaamheden aan snelwegen starten dit Hemelvaartsweekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>