Onstuimig weer op komst: code geel in oosten en zuiden van het land

Dinsdagmiddag en -avond wordt onstuimig weer verwacht. Het KNMI heeft code geel (kans op gevaarlijk weer) afgegeven voor de provincies Overijssel, Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. In de zuidoostelijke helft van het land worden stevige onweersbuien verwacht, aldus het KNMI.

Daarbij is lokaal hagel, veel regen en windstoten tot 65 kilometer per uur mogelijk, dat plaatselijk tot overlast kan leiden. Ook Zuid-Holland kan in de loop van de middag door [pittige onweersbuien worden verrast, waar verkeer en buitenactiviteiten last van kunnen krijgen. Afgelopen week heeft het KNMI bijna dagelijks code geel afgegeven.

Lees ook:KNMI: dinsdagmiddag code geel voor hele land
Lees ook:Zware onweersbuien Noord-Brabant en Limburg: code oranje
Lees ook:Droomherfst slaat dinsdag om naar storm met code geel
Lees ook:Verraderlijk glad door ijzel, vooral in zuidoosten: code oranje
Lees ook:Code geel in bijna hele land: stevige onweersbuien mogelijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>