Sneeuw in oosten van Nederland

In het oosten van Nederland is een laagje sneeuw gevallen. Het KNMI waarschuwt voor gladheid door (natte) sneeuw in Gelderland, Overijssel en Flevoland en heeft voor deze provincies code geel afgeroepen. Update zondagavond: code geel geldt voor het oosten en zuidoosten van het land. Volgens het ANWB zijn er geen grote problemen door de sneeuw; wel rijdt het verkeer langzaam op de A28 en A20 en rond Apeldoorn en Arnhem.

Eerder vandaag gold ook codegeel voor Drenthe en het oosten van de provincie Utrecht, maar die waarschuwing heeft het KNMI inmiddels ingetrokken. Voor de andere delen geldt code rood tot 15.00 uur. Komende nacht vaalt er in het oosten en zuidoosten mogelijk opnieuw sneeuw of natte sneeuw en neemt de kans op gladheid weer toe.

Lees ook:Zondagavond tot en met ochtendspits maandag grote kans op gladheid
Lees ook:Zondag code geel: kans op sneeuw
Lees ook:KNMI: code geel, zaterdag mogelijk glad
Lees ook:Verraderlijk glad in noorden en oosten
Lees ook:Vrijdag vanaf middernacht in heel Nederland code oranje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>