KNMI: code geel vanwege dichte mist

Zondag komt in de noordelijke helft van het land dichte mist voor. Het KNMI heeft code geel afgegeven. Komende nacht en maandagochtend kan in het hele land dichte mist voorkomen.Afgelopen nacht kon er bij weinig wind dichte mist ontstaan, met zicht van 100 tot 200 meter en in Rotterdam zelfs slechts 80 meter.

Overdag maakt de mist in het zuiden en zuidoosten van het land plaats voor de zon, maar later p de dag zal de mist zich geleidelijk weer uitbreiden. Later op de avond en vannacht is de kans op dichte mist groot. Maandagochtend kan dat hinder voor het verkeer veroorzaken tijdens de ochtendspits.

Lees ook:Zeer dichte mist – ANWB: ‘Dat is link’
Lees ook:Avondspits door mist tweemaal zo zwaar
Lees ook:KNMI: eerste vorstdag deze herfst een feit
Lees ook:Mist ontregelt Nederland
Lees ook:Weeralarm: ijzel in noorden en oosten van het land

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>