Afsluitdijk richting Noord-Holland dicht na reeks ongelukken

De Afsluitdijk is zondag in de richting van Noord-Holland lange tijd afgesloten geweest nadat er een groot ongeluk was gebeurd. Er zijn meerdere gewonden gevallen, de meesten lichtgewond. Eén persoon raakte zwaargewond: hij zat bekneld, moest door de brandweer worden bevrijd en is met een traumahelikopter naar het VU-ziekenhuis in Amsterdam gebracht.

De chaos was groot. Meerdere auto’s, een caravan en een camper waren bij het ongeluk betrokken, aldus de politie van Friesland. Het is nog niet duidelijk om hoeveel voertuigen het gaat, net zo min wat de oorzaak van het ongeluk was. De politie doet onderzoek. Er moest een spoedreparatie aan de weg worden verricht. De snelweg ging tegen 16.00 uur weer open. Tot die tijd moest het verkeer vanuit Friesland naar het westen van het land omrijden via de A6 door Flevoland.

 

Lees ook:Auto rijdt in op voetgangers bij veerdienst Lauwersoog
Lees ook:Grote brand in toeristisch hart Volendam
Lees ook:Treinbotsing op station Leiden Centraal
Lees ook:Ontploffing plezierboot in Gouda: man uit Hengelo komt om
Lees ook:Verkeersinfarct Utrecht – Rijkswaterstaat: ‘stel reis uit’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>