Trein ontspoord na aanrijding in Teuge – treinverkeer gestremd

Bij een spoorwegovergang in het Gelderse Teuge, tussen Apeldoorn en Deventer, is vanochtend even voor negen uur een auto onder een trein gekomen. De automobilist zou het ongeval niet hebben overleefd. Ooggetuigen melden dat het een enorme ravage  op het spoor is. De trein is gedeeltelijk ontspoord, de auto werd meters meegesleept en de bovenleiding is vernield.

Een onbekend aantal reizigers zit vast in de trein. Of er gewonden zijn gevallen is nog niet bekend. De stoptrein kwam uit Apeldoorn en reed over de bewaakte overweg bij de Stationsstraat in Teuge. Het treinverkeer tussen Apeldoorn en Deventer is in beide richtingen gestremd, de NS verwacht tot zeker 02.00 uur. Update: naar verwachting rijden er tot zeker donderdag geen treinen tussen Apeldoorn en Deventer mogelijk is. Reizigers tussen Deventer en Utrecht reizen via Arnhem, tussen Amersfoort en Deventer via Zwolle.

Lees ook:Nog steeds geen treinen tussen Deventer en Apeldoorn door ongeluk bij Teuge
Lees ook:Harlingen: zeker twee doden door botsing trein met auro
Lees ook:Treinverkeer Hilversum -Amsterdam weer op gang
Lees ook:Treinverkeer Zwolle-Amersfoort lamgelegd
Lees ook:Tot morgen geen treinen Zwolle-Amersfoort

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>