Zondagavond tot en met ochtendspits maandag grote kans op gladheid

Van zondagavond tot en met de ochtendspits van maandagmorgen moeten automobilisten rekening houden het gladheid, vooral in het midden en oosten van het land. Het KNMI heeft code geel afgegeven voor het hele land, met uitzondering van de kustprovincies.

In de loop van de avond kan het opnieuw glad worden door opvriezing van natte weggedeelten en winterse neerslag. In het oosten en zuidoosten kan ook droge sneeuw vallen, De gladheid verdwijnt in de loop van maandagochtend.

Lees ook:Zondag code geel: kans op sneeuw
Lees ook:Sneeuw in oosten van Nederland
Lees ook:Vrijdag gladheid in avondspits
Lees ook:Spekgladde wegen in hele land door ijzel
Lees ook:Verraderlijk glad door ijzel, vooral in zuidoosten: code oranje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>