Deel perron station Tilburg stort in: één zwaar gewonde

In Tilburg is zaterdag aan het begin van de avond een deel van een perron op het treinstation van Tilburg ingestort. Een persoon raakte zwaargewond; vermoedelijk raakte hij door het beton bekneld. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd. Al snel na het ongeluk snelden hulpdiensten naar de rampplek en werd er een traumahelikopter ingezet.

De zwaar gewonde zou een van de bouwvakkers zijn. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend. Omdat bouwvakkers bezig zijn een brede tunnel voor de reizigers onder de sporen te schuiven, rijden er op dit moment geen treinen bij Tilburg. In de toekomst moeten reizigers via die tunnel naar de perrons kunne nkomen. ‘Het gaat om een gigantisch betonnen object’, aldus spoorbeheerder ProRail. Of het ongeluk tijdens de werkzaamheden gebeurde, is ook nog niet bekend.

Lees ook:Treinverkeer tot 17 april deels stil van en naar Den Bosch
Lees ook:Tot morgen geen treinen Zwolle-Amersfoort
Lees ook:Treinverkeer Amsterdam weer normaal
Lees ook:Treinverkeer rond Tilburg nog steeds ontregeld
Lees ook:Nieuwe reizigerstunnel Station Zwolle gaat 27 juni open

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>