Verkeer rond Rotterdam muurvast

Het verkeer rondom Rotterdam zit maandagochtend muurvast. Door verschillende ongelukken is het verkeer op de A4, A13, A16 en A20 compleet vastgelopen. Er is een omleidingsroute over de A20 ingesteld, maar ook op deze snelweg loopt het verkeer vast. De ANWB spreek van een verkeersinfarct.

De havenstad is amper te bereiken vanuit Den Haag en Gouda. Rijkswaterstaat raadt mensen aan met het openbaar vervoer te reizen of hun reis uit te stellen. De ANWB adviseert Rotterdam de komende uren te mijden. Vermoedelijk zijn de problemen pas in de middag opgelost.

Lees ook:Verkeersinfarct Utrecht – Rijkswaterstaat: ‘stel reis uit’
Lees ook:Sneeuw veroorzaakt drukste spits ooit
Lees ook:Niet vrij reizen op 5 december
Lees ook:Weer en verkeer op oudejaarsnacht
Lees ook:OV staakt heel etmaal in drie grote steden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>