Met de trein naar je schip: MSC Cruises introduceert Train & Cruise

MSC Cruises maakt het haar gasten graag zo gemakkelijk mogelijk. Aan boord, waar in de watten gelegd worden de regel is, maar ook onderweg naar het schip. Daarom start de rederij een samenwerking met NS International. Van mei tot en met augustus 2015 vertrekt de MSC Splendida vanuit Hamburg voor cruises naar Engeland, Schotland, de Noordkaap en IJsland. MSC Cruises biedt als eerste cruisemaatschappij speciale pakketten met de treinreis inbegrepen. Zo reis je zorgeloos met NS International vanaf Amsterdam, Amersfoort of Deventer naar Hamburg, waar het luxe cruiseschip in de haven klaarligt. Dat is Train & Cruise, een reiscombinatie die de cruisevakantie nog fijner maakt (bron: persbericht).

Erik Schuffel, Managing Director van MSC Cruises, is enthousiast over de samenwerking: ‘De trein en het schip zijn twee reisproducten die op elkaar aansluiten, elkaar zelfs versterken. We zijn blij dat we onze klanten hun reis zo nog een stukje comfortabeler en zorgelozer kunnen maken. We willen passagiers compleet verzorgde reizen aanbieden, van de voordeur zo op vakantie! Vanaf Amsterdam Centraal ben je in iets meer dan vijf uur in Hamburg, heerlijk toch?’ NS International is de internationale divisie van NS en brengt reizigers van Nederlandse treinstations naar ruim 2.700 bestemmingen in Europa. Bij NS International zijn onder andere tickets te boeken voor hogesnelheidstreinen Thalys, ICE International, Eurostar en TGV. Ook de Intercity services naar Brussel en Berlijn zijn te boeken bij NS International.

MSC Cruises opereert wereldwijd, vaart het hele jaar over de Middellandse Zee en in de Caribbean en seizoensgebonden op andere plekken op de aardbol. MSC Cruises is de enige rederij ter wereld met 7 Golden Pearls-award, uitgereikt door Bureau Veritas voor het hoge niveau van management en milieubescherming. Ook is de rederij in het bezit van de ISO9001 en ISO22000 certificering voor voedselkwaliteit en -veiligheid. Sinds 2009 draagt MSC Cruises in een partnership met UNICEF bij aan projecten voor kwaliteitsonderwijs in Brazilië, waarbij al meer dan €3 miljoen is opgehaald. De samenwerking is in 2014 vernieuwd, waarbij de focus ligt op het ondersteunen van UNICEF bij het aanpakken van hongersnood en ondervoeding bij kinderen in ontwikkelingslanden.

Zie ook: Wereldhavendagen

Lees ook:Nederland vanaf zomer 2016 thuisbasis drie schepen Holland America Line
Lees ook:Elbphilharmonie Hamburg te zien in Muziekgebouw aan ‘t IJ in Amsterdam
Lees ook:Cruise Event in de Passenger Terminal Amsterdam: 17 en 18 oktober
Lees ook:Terschelling heeft tweede veerdienst
Lees ook:VOC mentaliteit terug in The Amsterdam Dungeon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>