Harley-Dag 2014 Woerden

Een aantal jaren waren veel gemeenten er huiverig voor om grote bijeenkomsten van motorduivels binnen hun gemeentegrenzen toe te laten, maar Woerden vormt daarop een van de uitzonderingen en staat de jaarlijkse motorendag ook dit jaar gewoon toe. Zaterdag 12 juli vindt in Woerden voor de 13e keer de jaarlijkse Harleydag Woerden plaats (2015: klik hier).

Het exercitieveld in het stadje in het Groene Hart is van 10.30 tot 19.00 uur het domein van honderden ronkende motoren en hun berijders. Naast honderden motoren klinkt live muziek, zijn er stuntshows en is er volop catering. Het exercitieveld bevindt zich net buiten de oude stad, op loopafstand van het treinstation. De toegang is gratis.

Lees ook:Harleydag Woerden 2013
Lees ook:Harleydag Woerden 2012
Lees ook:Harleydag Woerden 2015
Lees ook:Harley Dag Woerden
Lees ook:Zaterdag 9 juli: Harley-Dag Woerden 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>