European Superpull in Ahoy Rotterdam

Zaterdag 15 maart vindt in Sportpaleis Ahoy  Rotterdam voor de 36e keer de European Superpull plaats (2015: klik hier). Deelnemers uit een groot aantal Europese landen verschijnen aan de start, maar de blikken zullen vooral zijn gericht op de Amerikaan Adam Bauer met zijn vijfmotorige Unlimited-tractor Cross Threaded. goed voor zo’n 13.000 PK. Er wordt een baan uitgezet van 10 meter breed en 60 meter lang.

Op die baan moeten de tractoren zover mogelijk zien te komen, met de last van een sleepwagen aan de tractor gekoppeld. Hoe groter de afstand wordt, hoe meer weerstand de sleepwagen biedt. De tractoren worden ingedeeld in verschillende gewichtsklassen, om de strijd zo eerlijk mogelijk te laten verlopen. Het PK geweld vindt in twee sessies van elk 4,5 uur plaats, die beginnen om 12.00 uur en 19.00 uur.

Lees ook:European Superpull in Ahoy Rotterdam
Lees ook:EK Tractorpulling in de Ahoy
Lees ook:European Superpull 2012 in Sportpaleis Ahoy
Lees ook:European Superpull 2010 in de Ahoy
Lees ook:Salland Olie Indoor Tractor Pulling Zwolle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>