Autosalon Rotterdam in Ahoy

Vrijdag 29 november tot en met maandag 2 december is vindt in Ahoy Rotterdam de Autosalon plaats. Vrijdag openen zanger Lee Towers en coureur Robert Doornbos het evenement om 12.00 uur. Met de nieuwste modellen van veertig automerken en een aantal primeurs, zoals de nieuwe Volkswagen Polo WRC, de nieuwe SEAT Leaon ST en de nieuwe Volvo.

Er zijn autos’s te koop van Volvo tot Ferrari. Bezoekers kunnen het beste bod op hun auto zoeken en testritten maken. Er zijn auto’s te koop van Volvo tot Ferrari en er is een elektrisch rijden plein. Naast auto’s is er van alles op het gebied van ook lyfestyle te vinden, met onder andere sieraden, kunst, reizen en koken. De beurs is elke dag te bezoeken van 10.00 tot 17.30 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Openingsrace A1GP World Cup Zandvoort
Lees ook:Kever Winter Festijn Maastricht
Lees ook:Racing Expo Leeuwarden
Lees ook:
Lees ook:100 Procent Tuning in Ahoy Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>