Uitgerekend in herfstvakantie veel werk aan spoor

Uitgerekend tijdens de herfstvakantie wordt er door het hele land aan het spoor gewerkt. Daarvoor waarschuwen NS en ProRail. Stations worden verbouwd en sporen worden vernieuwd. Wie er in de vakantie een dagje op uit wil trekken, moet rekening houden met omleidingen en busvervoer.  Vanaf vrijdag 11 oktober heeft het zuiden herfstvakantie, en is Heerlen tot en met zondag 20 oktober niet meer bereikbaar met de trein.

Vanuit Sittard, Kerkrade, Valkenburg en Herzogenrath rijden er bussen. Vanaf vrijdagmiddag 18 oktober heeft de rest van het land herfstvakantie. Een aantal dagen rijden er geen treinen, maar bussen op het traject Zwolle/Olst-Raalte en ter vervanging van de stoptrein Steenwijk-Heerenveen. Ook wordt er gewerkt aan het spoor tussen Den Dolder en Amersfoort/Utrecht Overvecht. Tussen Amsterdam Sloterdijk en Haarlem rijden in het laatste weekend van de herfstvakantie geen treinen, omdat er dan een wissel wordt vervangen.

Lees ook:Zeeland maandlang zonder trein
Lees ook:Treinverkeer in Randstad is een janboel
Lees ook:De trein dendert nooit meer bovengronds door Delft
Lees ook:Betuweroute bestaat tien jaar
Lees ook:Zeker tot zondag geen treinverkeer rond Venlo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>