Foute Cross Lopik

Tijdens het Pinksterweekend, vrijdag 17 tot en met maandag 20 mei 2013 vindt in Lopik de negende editie plaats van Foute Cross (2014: klik hier): vier dagen spektakel voor jong en oud op het evenemententerrein, onder het motto: alles kan en mag, als het maar geen gevaar oplevert voor de volksgezondheid. Er wordt op verschillende banen gestreden: in zowel truck- als tractorpulling, op de autocrossbaan en tijdens de Sterkste Man. Daarnaast zijn er kermisattracties, een eetplein en kindervertier.

Donderdag 18.00 uur gaat de camping voor de deelnemers open. Vrijdag opent het terrein om 10.30 uur; overdag zijn cross races. Om 18.00 uur begint de Truck-, Car- en Tractorpulling en om 21.00 uur de drive-in discotheek Power Age in de feesttent. Zaterdag opent het terrein om 9.00 uur en zijn er wedstrijden op de grote crossbaan en vanaf 13.45 uur in de SensationArena. ’s Avonds sluiten DJ’s van Radio Veronica de dag samen met Power Age in de feesttent af. Zondag wordt vanaf 13.00 uur gestreden om het Sterkste Team van Nederland en is er Autovoetbal met driewielers. Maandag beginnen de wedstrijden om 10.00 uur op de grote crossbaan en 0m 10.30 uur in de SensatieArena. In 1992 deed Marcel Broekhuizen voor het eerst mee aan een autocross. Na een reeks successen met zijn team besloot hij in 2005 zelf een cross te organiseren in Lopik (zijn thuisbasis), dat in 2010 werd omgedoopt in Foute Cross. Tickets: zie website.

Lees ook:Tiende Foute Cross in Lopik
Lees ook:Foute Cross 2012 in Lopik
Lees ook:Foute Cross 2015 in Lopik
Lees ook:Zwarte Cross Festival 2013
Lees ook:Suikerbietenfeest Lemelerveld zonder dahliacorso

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>