Alle dancefeesten Amsterdam vol

Alle dancefeesten tijdens Koninginnedag in Amsterdam zijn vol. Het heeft geen zin om op de bonnefooi naar de hoofdstad te komen om een dancefeest mee te beleven. Dat liet een woordvoerster van de gemeente Amsterdam weten. Het gratis Koninginnedagfeest Slam!FM op de kop van het Java-eiland is vol, maar ook de andere grote feesten aan de rand van de stad. In en om het Olympisch Stadion begon om 12.00 uur het Q-dayfestival: daarvoor konden 20.000 mensen in de voorverkoop tickets kopen.

 

Voor Loveland in het Oosterpark gingen 10.000 kaartjes over de toonbank. De NS hebben tot 12.00 uur zo’n 80.000 mensen naar de hoofdstad vervoerd. Hoewel het advies is om niet naar het Centraal Station te komen, doen de meesten dat toch: circa 70.000. Door de bouw van fiets- en voetgangerstunnels ligt een deel van het station open. Geadviseerd wordt naar Amsterdam-Zuid te komen. In de hele stad staan digitale informatieschermen. Volgens een woordvoerder van de NS kwamen er dit jaar iets meer gezinnen met kinderen: ‘Een leuke mix van oud en jong.’ De NS heeft op een aantal trajecten extra treinen ingezet.

Lees ook:Autotunnel achter Amsterdam-CS in gebruik
Lees ook:Eerste stukje Amsterdamse Noord/Zuidlijn klaar
Lees ook:Amsterdam onbereikbaar per trein
Lees ook:Nieuw metrostation Rotterdam CS geopend
Lees ook:Utrecht krijgt grootste fietsenstalling ter wereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>