Aviodrome Lelystad heropend

Zaterdag 28 april 2012 gaan de deuren van het luchtvaart themapark Aviodrome opnieuw open voor het publiek. Eind november werd het themapark in Lelystad failliet verklaard, maar het werd overgenomen door de Libema groep, eigenaar van onder meer safaripark Beekse bergen en Omnisport in Apeldoorn. Vrijdag werd het park voor genodigden geopend door formatievliegers van Fokker-4 toestellen.

 

De nieuwe eigenaar steekt 5,5 miljoen euro in het park en heeft alle historische vliegtuigen overgenomen. Het publiek kan vanaf morgen een aantal vliegtuigen van binnen bekijken. Verder zijn er attracties bijgekomen, zoals nieuwe speelplekken en een terras met uitzicht op Airport Lelystad. Het horecagedeelte is vergroot en in het nagebouwde luchthavengebouw ‘Schiphol 1928’ zijn meerdere ruimten beschikbaar gekomen voor conferenties en vergaderingen. Aviodrome is vanaf zaterdag alle dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur, maar op maandag gesloten (uitgezonderd tijdens schoolvakanties).

Lees ook:Aviodrome in Lelystad is gered
Lees ook:Maar liefst 198 ruiten krabben van de Boeing 747 in Luchtvaart-Themapark Aviodrome
Lees ook:4D film Skymania in première bij Aviodrome in Lelystad
Lees ook:Aviodrome in de problemen
Lees ook:Luchtvaartbeurs bij Aviodrome op zaterdag 26 maart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>