Deel Schiphol ontruimd na bommelding

Een deel van luchthaven Schiphol is vanwege een bommelding ontruimd. De politie neemt de zaak hoog op: politie, marechaussee, brandweer en ambulance zijn ter plekke. Door de bommelding lopen tientallen vluchten vertragingen op. De Marechaussee heeft het gebied afgezet en is een onderzoek begonnen. Terminal 1 en 2 zijn ontruimd, aldus een ooggetuige.

De bommelding zou zijn gedaan door iemand die op het toilet zat. De bom zou op het panoramaterras van de luchthaven liggen. Later zei de marechaussee dat een man zei dat hij een bom bij zich had. Hij had zich daarna op ee nwc opgesloten; onderhandelaars hebben met hem gepraat. Passagiers kunnen Schiphol bereiken via terminal 3. Inmiddels is er iemand aangehouden; over zijn identiteit is niet gemeld.

Lees ook:Bommelding bibliotheek Rotterdam
Lees ook:IKEA vestiging ontruimd na explosie
Lees ook:Bommelding station Amersfoort was loos alarm
Lees ook:Vliegtuigbom legt deel Schiphol plat
Lees ook:Ontruiming Jumbo in Groningen vanwege bommelding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>